ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙ! 23/11/2016

H Fair Trade Hellas, η ΚΕΔΗΘ και το Food Festival της πόλης σε καλούν να ανακαλύψεις τι είναι το Fair Trade και πώς συνδέεται με την πόλη μας και τις καταναλωτικές μας επιλογές.

Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του προγράμματος Food Smart Cities for Development,

ο Πρόεδρος του Παγκόσμιου Οργανισμού Δίκαιου Εμπορίου (WFTO) Rudi Dalvai, ο παραγωγός μπαχαρικών Tyrell Fernando από τη Σρι Λάνκα και ο παραγωγός τσαγιού Bernard Ranaweera, επίσης από τη Σρι Λάνκα, θα μας μιλήσουν για το Δίκαιο Εμπόριο και τον αντίκτυπο που έχει στη ζωή τους! Στην ίδια συνάντηση πολίτες της Θεσσαλονίκης, τοπικοί παραγωγοί και εκπρόσωποι του Δήμου θα μιλήσουν κι αυτοί για τις πρακτικές που ακολουθούν και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν. Τη συζήτηση θα συντονίσει η κ. Μαρία Παρταλίδου, Επίκουρη Καθηγήτρια Γεωπονικής στο ΑΠΘ. Παράλληλα, θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε την Πανευρωπαϊκή Έκθεση Fair Trade που θα φιλοξενείται στο φουαγιέ του δημαρχείου.

*Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ. Θα υπάρχει διερμηνεία στα ελληνικά.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΔΩ 

%cf%84%ce%b7%ce%b5%cf%83

0