Τι λένε οι εθελοντές μας;

«Αυτή ήταν η πρώτη μου εμπειρία σαν εθελόντρια και δεν περίμενα να μάθω τόσα πολλά καινούρια πράγματα. Ασχολήθηκα με ενδιαφέροντα ευρωπαϊκά πρότζεκτς και γνώρισα υπέροχους ανθρώπους που μοιράζονται τις ίδιες ιδέες με εμένα. Η καλή συνεργασία οδήγησε και σε παραγωγικά αποτελέσματα όπως είναι φυσικό!»

                                                                                                              Κατερίνα Ρέντζου

«Είναι πολύ όμορφο και εποικοδομητικό να συνδέεσαι με ανθρώπους με τους οποίους έχεις κοινό όραμα και «ανησυχίες» για έναν πιο δίκαιο και αλληλέγγυο κόσμο. Είμαι ευγνώμων για τη συνεργασία, τη βιωματική επιμόρφωση και τη φιλία! Σ’ ευχαριστώ πολύ Fair Trade Hellas!»

                                                                                                                                                        Βάσω Γιατσίδου

«Είναι μια απίστευτη ομάδα, με μοναδική δυναμική και ενέργεια! Αυτό νομίζω είναι το μυστικό της Fair Trade Hellas και καταφέρνει τόσο σημαντικές δράσεις και προωθεί το μήνυμα του δίκαιου και αλληλέγγυου εμπορίου! Έλα και εσύ μαζί μας!»

                                                                                                                                                        Βανέσσα Αγάπιε

«Ως εθελοντής της Fair Trade Hellas είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τον κόσμο του Fair Trade και να καταλάβω σε βάθος γιατί οφείλουμε σαν καταναλωτές αλλά και ως άνθρωποι να αγοράζουμε και να υποστηρίζουμε προϊόντα Fair Trade. Μοναδική στιγμή ήταν η γνωριμία μου με τους παραγωγούς από την Σρι Λάνκα – ανθρώπους που μας περιέγραψαν πως η ζωή τους άλλαξε από τη στιγμή που αποτέλεσαν μέρος του δικτύου. Κάντε την αλλαγή και πιστέψτε σε έναν κόσμο πιο δίκαιο και ίσο απέναντι σε όλους».

                                                                                                                                                  Πάνος Πανουργιάς

«Την εμπειρία μου ως εθελόντρια στην Fair Trade Hellas θα την χαρακτήριζα ως ένα ταξίδι μέσα από το οποίο γνώρισα νέους ανθρώπους, ήρθα σε επαφή με μακρινές κουλτούρες από όλο τον κόσμο, έκανα νέους φίλους και αντάλλαξα πολλές και ενδιαφέρουσες ιδέες. Ίσως το πιο όμορφο κομμάτι είναι ότι γνωρίζεις ανθρώπους που μέσα από καινοτόμες ιδέες, οραματίζονται και προσπαθούν να φέρουν μια ουσιαστική αλλαγή στην κοινωνία μας, δημιουργώντας μια πιο ίση και δίκαιη οικονομία».

Αργυρώ Κασώτη

«Ως εθελοντής της Fair Trade Hellas και σκηνοθέτης, είχα την ευκαιρία να γνωρίσω δράσεις, ομάδες και ανθρώπους που δεν θα μπορούσα διαφορετικά. Μου δόθηκε η δυνατότητα να δημιουργήσω βίντεο και μικρά ντοκιμαντέρ που με έκαναν να ανακαλύψω και άλλους τρόπους καλλιτεχνικής έκφρασης. Αλλά πάνω από όλα νιώθω υπέροχα που πρεσβεύω μέσα από τη fair trade, μια ιδέα, μια στάση ζωής κ ένα τρόπο αλλαγής της κοινωνίας».

Γιάννης Παπαδάκος

Recent Posts
0