Καφες Miscela Classica – Κλασσικo Χαρμανι

4.40

Καφές με πλούσιο και έντονο άρωμα.

veganΒέγκαν  GLOUTEN FREEΧωρίς Γλουτένη

Εξαντλήθηκε

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Κάθε συσκευασία του μείγματος Classica που συνδυάζει καφέ Αράμπικα από τη Λατινική Αμερική και καφέ Robusta από την Αφρική και την Ασία, μετράται σωστά, ώστε να απολαμβάνετε μία γεύση διεγερτική και δικαίως επίμονη. Πλούσιο σε άρωμα και γλυκύτητα, κάθε κούπα αυτού του χαρμανιού καφέ είναι ιδανική για πρωινό.

Δοκιμάστε τον και σε καφετιέρα φίλτρου

Οι συνεταιριστικές οργανώσεις της Fedecocagua (Γουατεμάλα), της Soppexcca (Νικαράγουα) και των FTK (Fair Trade Kerala), Infact και Elements (Ινδία), της KNCU (Κιλιμάντζαρο, Τανζανία) και της BKCU (Ουγκάντα)  πωλούν τα προϊόντα τους με δίκαιο και βιώσιμο τρόπο.

Έτσι οικοδομείται ένα πιο δίκαιο και οικονομικό παραγωγικό σύστημα για τους αγροτικούς πληθυσμούς, που βασίζεται στην διατήρηση και εκμετάλλευση των τοπικών πόρων. Παράλληλα, οργανώνονται εκπαιδευτικά προγράμματα κατάρτισης των μελών των συνεταιρισμών, όπως η KNCU που μέσα από το θεμιτό εμπόριο, έχει καταφέρει να αναπτύξει ένα ταμείο που προσφέρει ημερίδες και σεμινάρια με σκοπό την ανάπτυξη των επαγγελματικών δεξιοτήτων των εργαζομένων. Μία κούπα αυτού του πλούσιου σε άρωμα καφέ το πρωί θα σε τονώσει και θα δώσει γλύκα στη μέρα σου!

 *Ένα ελαφρύ φούσκωμα της συσκευασίας μπορεί να οφείλεται στον αέρα που εκλύουν οι κόκκοι του καφέ μετά το καβούρδισμα.

general

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΒΑΡΟΣ 250 g