Γκουαρανα συμπληρωμα σε δισκια

7.50

Φυσικό συμπλήρωμα διατροφής για τόνωση και ενέργεια  από Βραζιλία.
Cod. 252

 

 Βέγκαν     Χωρις Γλουτένη

 

Εξαντλήθηκε

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Για τόνωση και ενέργεια

To guarana ή αλλιώς γκουαρανά προέρχεται από τους σπόρους του φυτού Paullinia cupana. Περιέχει γκουαρανίνη, μια ουσία με δράση παρόμοια με την καφεΐνη.

Δρα ως τονωτικό, βελτιώνει τη συγκέντρωση, βελτιώνει την αθλητική απόδοση, είναι αφροδισιακό και διουρητικό. Επιπλέον μειώνει την όρεξη. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για το γκουαρανά. Η θεραπευτική δοσολογία κυμαίνεται από 50-200 mg

To γκουαρανά ειναι ενα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής – από Satere’ Mawe’ των Terras Altas της Βραζιλίας. Η Satere Mawe είναι η μοναδική περιοχή στον κόσμο όπου μεγαλώνει το φυτό του guarana.
Παράγεται από το Conselho Geral da Tribo Satere Mawe που αποτελείται από 7000 ιθαγενείς, για τους οποίους το guarana είναι η μοναδική πηγή εσόδων.

Οι Satere Mawe κατάφεραν να σώσουν τα δάση τους από της πολυεθνηκές πετρελαίου, με την καλλιέργεια και τα εισοδήματα από το εμπόριο του γκουαρανά.

Σύμφωνα με ένα μύθο πίνουν το guarana διαλυμένο σε νερό πριν πάρουν σημαντικές αποφάσεις, πριν από νηστείες καθώς και  για να κρατηθούν ξύπνοι. Συστατικά: ψημμένοι σπόροι guarana (Paullinia cupana).

 

Συστατικά: Γκουαρανά (Paullinia cupana) (57%) – Λακτόζη – Πηκτικό μέσο: κυτταρίνη, ασβεστούχο φώσφορο – Επικαλυπτικός παράγοντας: μονογλυκερίδια και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων.

Κάθε δισκίο περιέχει 400mg. Γκουαρανά

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΒΑΡΟΣ 42 g