Καφες Espresso μείγμα σε κοκκους

17.60

Εξαιρετικό χαρμάνι από κόκκους καφέ  60% arabica και 40% robusta.

veganΒέγκαν GLOUTEN FREEΧωρις Γλουτένη

Εξαντλήθηκε

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Ιδανικό για όσους θέλουν να απολαύσουν στο σπίτι τους έναν πραγματικό Espesso όπως θα τον έπιναν στα καλύτερα καφέ της πόλης.

Ξεχωρίζει για το έντονο ψήσιμο και την  προσεκτική επιλογή από ποικιλίες Arabica και Robusta που καλλιεργούνται στη Λατινική Αμερική, την Αφρική και την Ασία.

Οι συνεταιριστικές οργανώσεις της Fedecocagua (Γουατεμάλα), της Soppexcca (Νικαράγουα) και των FTK (Fair Trade Kerala), Infact και Elements (Ινδία), της KNCU(Κιλιμάντζαρο, Τανζανία) και της BKCU (Ουγκάντα)  πωλούν τα προϊόντα τους με δίκαιο και βιώσιμο τρόπο.

Έτσι οικοδομείται ένα πιο δίκαιο και οικονομικό παραγωγικό σύστημα για τους αγροτικούς πληθυσμούς, που βασίζεται στην διατήρηση και εκμετάλλευση των τοπικών πόρων. Παράλληλα, οργανώνονται εκπαιδευτικά προγράμματα κατάρτισής των μελών των συνεταιρισμών, όπως η KNCU που μέσα από το θεμιτό εμπόριο, έχει καταφέρει να αναπτύξει ένα ταμείο που προσφέρει ημερίδες και σεμινάρια με σκοπό την ανάπτυξη των επαγγελματικών δεξιοτήτων των εργαζομένων. Μία κούπα αυτού του πλούσιου σε άρωμα καφέ το πρωί θα σε τονώσει και θα δώσει γλύκα στη μέρα σου!

general

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΒΑΡΟΣ 1000 g