Καφες Pregiata Γλυκο Χαρμανι 100% Αράμπικα

5.20

Καφες Pregiata Γλυκο Χαρμανι 100% Αράμπικα από Λατινική Αμερική και Αφρική.

veganΒέγκαν  GLOUTEN FREEΧωρίς Γλουτένη

2 σε απόθεμα

SKU: 381. Category: . Tag: .

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Το χαρμάνι Pregiata συνδυάζει τις καλύτερες ποικιλίες από την Κεντρική Αμερική (Μεξικό, Άγιο Δομίνικο, Νικαράγουα και Γουατεμάλα) με τις πιο εκλεκτές Αφρικάνικες (Αιθιοπίας) για να επιτύχει έναν καφέ 100% ανώτερης ποιότητας αράμπικα. Από αυτό το αρωματικό χαρμάνι αναδύονται σοκολατένιες και φρουτένιες οσμές, φανερώνοντας έναν γεμάτο καφέ που αφήνει μία γλυκιά γεύση με διάρκεια και που κλείνει ιδανικά ένα καλό γεύμα.

Δοκιμάστε τον και σε καφετιέρα φίλτρου

Οι συνεταιριστικές οργανώσεις της Fedecocagua (Γουατεμάλα), της Soppexcca (Νικαράγουα) και των FTK (Fair Trade Kerala), Infact και Elements (Ινδία), της KNCU (Κιλιμάντζαρο, Τανζανία) και της BKCU (Ουγκάντα)  πωλούν τα προϊόντα τους με δίκαιο και βιώσιμο τρόπο.

Έτσι οικοδομείται ένα πιο δίκαιο και οικονομικό παραγωγικό σύστημα για τους αγροτικούς πληθυσμούς, που βασίζεται στην διατήρηση και εκμετάλλευση των τοπικών πόρων. Παράλληλα, οργανώνονται εκπαιδευτικά προγράμματα κατάρτισης των μελών των συνεταιρισμών, όπως η KNCU που μέσα από το θεμιτό εμπόριο, έχει καταφέρει να αναπτύξει ένα ταμείο που προσφέρει ημερίδες και σεμινάρια με σκοπό την ανάπτυξη των επαγγελματικών δεξιοτήτων των εργαζομένων. Μία κούπα αυτού του πλούσιου σε άρωμα καφέ το πρωί θα σε τονώσει και θα δώσει γλύκα στη μέρα σου!

Ένα ελαφρύ φούσκωμα της συσκευασίας μπορεί να οφείλεται στον αέρα που εκλύουν οι κόκκοι του καφέ μετά το καβούρδισμα. Δοκιμάστε τον και σε καφετιέρα φίλτρου.

general

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΒΑΡΟΣ 250 g