ΜΑΥΡΟ ΤΣΑΙ (20 φακ)

3.50

Μαύρο τσάι εξαιρετικής βιολογικής καλλιέργειας.

BIOΒιολογικό veganΒέγκαν GLOUTEN FREEΧωρίς Γλουτένη

Εξαντλήθηκε

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

To περίφημο μαύρο τσάι παράγεται στην Ινδία, στην περίφημη περιοχή Darjeeling είναι βιολογικής καλλιέργειας  με  χρήση οργανικών λιπασμάτων. Αυτό το μαύρο τσάι είναι της ποικιλίας Broken Orange Pekoe. Αρωματική γεύση, έντονη και επίμονη. Ο συνιστώμενος χρόνος βρασμού είναι 3 λεπτά.

PTWWC – POTONG TEA WORKERS WELFARE COMMITTEE

Το 2007 κάποιοι παραγωγοί τσαγιού της περιοχής Darjeeling άρχισαν να καλλιεργούν κάποια ελεύθερα χωράφια βασιζόμενοι  σε κανόνες βιώσιμης καλλιέργειας με κοινωνικό και περιβαλλοντικό σεβασμό.

Έτσι γεννιέται το to PTWWC(POTONG TEA WORKERS WELFARE COMMITTEE), ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία επιχειρηματικότητας που στοχεύει στην βιώσιμη τοπική ανάπτυξη. Ο συνεταιρισμός στηρίχθηκε από το  TPI (Tea Promoters of India), που προσφέρει μόνιμη στήριξη και κατάρτιση σε εργαζόμενους και παραγωγούς. Επίσης ερευνά τις δυνατότητες εξαγωγής μέσο των καναλιών του δικού του εμπορίου.

Σε ολόκληρη την περιοχή, η καλλιέργεια γίνεται σε τεράστια χωράφια με εντατικούς ρυθμούς και  οι αγρότες της PTWWC έχουν μεταξύ τους ίσα δικαιώματα και ενεργή συμμετοχή στις συνελεύσεις. Επίσης είναι καινοτόμοι και ένα πρότυπο μοντέλο ανάπτυξης για όλους τους παραγωγούς.

Αγρότες και εργαζόμενοι έχουν πρόσβαση στην  υγεία, εκπαίδευση, οικογενειακό εισόδημα και ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στις γυναίκες ώστε να έχουν ίσες ευκαιρίες.

general

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΒΑΡΟΣ 40 g