Μονοποικιλιακος καφες – Μεξικο

5.90

Καφές πολυτελείας με καθαρότητα στη γεύση.

veganΒέγκαν  GLOUTEN FREEΧωρίς Γλουτένη

Εξαντλήθηκε

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Ο UCIRI (Union de Comunidades Indigenas de la Regiσn del Istmo) είναι ένας συνεταιρισμός Ινδιάνων καλλιεργητών που απαριθμεί πάνω από 4.000 οικογένειες από 60 διαφορετικά χωριά της επαρχίας Οαξάκα στο νότο του Μεξικού. Από το 1998 οι καλλιεργητές αυτοί διαθέτουν την πιστοποίηση βιολογικής καλλιέργειας.

Τα εδάφη του συνεταιρισμού αποτελούν τη μεγαλύτερη παγκοσμίως έκταση βιολογικής καλλιέργειας. Σύμφωνα με την παράδοση των γηγενών μελών του συνεταιρισμού Uciri,

η γη δεν είναι μία ξένη ύπαρξη που πρέπει να εκμεταλλευόμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο, αλλά μία “Pacha Mama”, μία Μάνα Γη που χρειάζεται σεβασμό γιατί από αυτό εξαρτάται η δική μας επιβίωση κι εκείνη των μελλοντικών γενεών. Η γη, σύμφωνα με την παράδοση των γηγενών, δεν μπορεί να αποτελεί ιδιοκτησία και γι αυτό διανέμεται μεταξύ των κατοίκων του χωριού.

Μονοποικιλιακός καφές που  σημαίνει ότι όλα τα φασόλια του καφέ στην συγκεκριμένη παρτίδα προέρχονται από την ίδια πηγή. Τα φασόλια δεν αναμιγνύονται με άλλους τύπους φασολιών από την ίδια τοποθεσία, ή ίδιο τύπο φασολιών από άλλες τοποθεσίες. Αυτό δίνει καθαρότητα στη γεύση η οποία είναι ξεχωριστή και μοναδική πολύ διαφορετική δηλαδή από τα blends (χαρμανια).

Δοκιμάστε τον και σε καφετιέρα φίλτρου.

*Ένα ελαφρύ φούσκωμα της συσκευασίας μπορεί να οφείλεται στον αέρα που εκλύουν οι κόκκοι του καφέ μετά το καβούρδισμα.

general

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΒΑΡΟΣ 250 g