ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ BIOFROLLE ΜΕ ΚΙΝΟΑ

3.15

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΙΝΟΑΣ BIOFROLLE

no_olio_palmabio

Εξαντλήθηκε

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Τα οργανικά μπισκότα Biofrolle έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν τις μεγάλες θρεπτικές ιδιότητες της κινόα.Είναι τραγανά και ελαφριά και συνδυάζονται με ρύζι και ένα μείγμα από μαύρη ζάχαρη και δημητριακά.Είναι ένα γευστικό μπισκότο,ιδανικό για πρωινό ή απογευματινό σνακ.

Παράγεται από τον συνεταιρισμό Manduvira.Το 1975 ο συνεταιρισμός Manduvira ιδρύθηκε από 39 μέλη που προσχώρησαν τους πόρους στον συνεταιρισμό.’Ηταν λίγοι άνθρωποι,αλλά τα όνειρα και οι στόχοι για αυτόν τον συνεταιρισμό ήταν πολύ φιλόδοξα.

Σε μια χώρα όπως η Παραγουάη όπου αγρότης θα ισοδυναμούσε με την παροχή απλής εργασίας για τους μεγάλους γαιοκτήμονες και με την προέλαση των πολυεθνικών εταιρειών, τα μέλη του συνεταιρισμού Manduvira καλλιεργούν την ουτοπία: την ανεξαρτησία . Το 1990 ο Manduvira έγινε αγρο-βιομηχανικός συνεταιρισμός, προκειμένου να αφοσιωθεί στην παραγωγή ζαχαροκάλαμου. Το 2005 άρχισε η ενοικίαση ενός εργοστασίου ζάχαρης. Σε λίγα χρόνια αποφάσισε να ξεκινήσει ένα επαναστατικό έργο: την κατασκευή ενός εργοστασίου ζάχαρης συνεταιριστικής ιδιοκτησίας, όλων των μελών. Η ingenio Azucarero αποτελεί το βασικό σύνδεσμο για να χτιστεί η γραμμή παραγωγής για την επεξεργασία του ζαχαροκάλαμου και είναι ακόμα ένα απαραίτητο εργαλείο για το σπάσιμο της  της αλυσίδας εξάρτησης, της καταπίεσης, της υποδούλωσης, που επιβλήθηκε στην κοινωνία αγροτών στην Παραγουάη. Ο απώτερος στόχος είναι να βελτιωθούν οι κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες των παραγωγών-μελών.

 

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΒΑΡΟΣ 240 g