Map Your Meal Online Network – Ελάτε μαζί μας!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα… και να ανταλλάσσετε εμπειρίες με διεθνείς πρωτοβουλίες που εμπλέκονται στην ανάπτυξη ενός βιώσιμου και δίκαιου συστήματος τροφίμων;

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ στο #MapYourmealOnlineNetwork εδώ και συμμετέχετε στη συζήτηση για να κάνετε τον αντίκτυπό σας μεγαλύτερο!

Το OnlineNetwork αποτελεί μια συναρπαστική νέα ευκαιρία αλληλεπίδρασης και ανταλλαγής βέλτιστων πρακτικών με άλλες παρόμοιες οργανώσεις, ομάδες και πρωτοβουλίες από όλο τον κόσμο, που εργάζονται για βιώσιμες μορφές διαβίωσης και βιώσιμες γεωργικές πρωτοβουλίες.

Μέσω του OnlineNetwork στοχεύουμε στη σύνδεση οργανισμών, ομάδων, πρωτοβουλιών ή ατόμων, σε μια προσπάθεια να οικοδομήσουμε μια ισχυρή σχέση μεταξύ των πρωτοβουλιών από όλο τον κόσμο και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για νέες συνεργασίες μεταξύ του Παγκόσμιου Νότου και της Ευρώπης!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε μια σύντομη φόρμα εγγραφής, με κάποιες βασικές πληροφορίες και το προφίλ σας. Το OnlineNetwork περιλαμβάνει ένα διαδραστικό χάρτη και λίστα με όλα τα εγγεγραμμένα μέλη, ένα ηλεκτρονικό ημερολόγιο εκδηλώσεων για την είσοδο σε αυτές, μια ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν εγγράφονται άλλοι και μια ομάδα Facebook που θα χρησιμεύσει ως φόρουμ συζήτησης και αλληλεπίδρασης.

Μάθετε περισσότερα για το έργο του MapYourMeal εδώ ή στη σελίδα Facebook του project εδώ.

0